Anmeldelse af Vægttabsprogrammet

Tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse af vægttabsprogrammet. Din udtalelse vil hjælpe andre til at vurdere om programmet også vil kunne hjælpe dem, samt give mig mulighed for at forbedre det.

Hvorfor valgte du at investere i Vægttabsforløbet?
Hvordan var din oplevelse med at bruge vægttabsprogrammet?
Hvad har du mærket af resultater efter du har brugt vægttabsprogrammet
Er der noget du kunne tænke dig ekstra hjælp til?

Jeg vil rigtig gerne bruge din anmeldelse på min hjemmeside hvis jeg må. Når du indsender denne går jeg ud fra at det er ok, medmindre du giver mig besked om at den kun er til min egen feedback. I så fald kontakt mig her.

Hvis jeg bruger din anmeldelse på min hjemmeside eller Facebook bliver det kun med fornavn. Jeg viser naturligvis ikke din email adresse.