fbpx

Ansvarsfraskrivelse

Jeg, Helle Marie Buttrup, som ejer Intuitiv-hypnose.dk og driver virksomhed under navnet Lioness Jewell League APS, fraskriver mig hermed ansvaret for eventuelle uhensigtsmæssige tilfælde brugere måtte opleve som følge af brug af mine services eller online produkter.

Det forventes at du ikke lytter til elektroniske hynoselydfiler mens du bevæger dig eller opererer maskiner. 

Jeg er ikke læge og jeg lover aldrig helbredelse af en diagnose, dette værende fysisk eller psykisk eller en kombination.

Garantier:

Jeg giver ikke garanti eller pengene tilbage på fysiske services ved fremmøde eller over zoom.

14 dages fortrydelsesret ved køb af online hypnoseprodukt til hjemmebrug.

Du kan nå at gennemgå de første to moduler og få en fornemmelse af om hypnose har en effekt på dig. Det er ikke muligt at få den fulde effekt efter 2 moduler, men du vil kunne mærke om du kommer i trance, og om det giver mening for dig at gennemføre hele programmet. 

Det du skal mærke efter er, om du bliver meget afslappet, får følelsemæssige reaktioner undervejs i hypnoserne, følelse af at have sovet, ikke kunne huske så meget fra hypnosen, og om du har det bedre/anderledes umiddelbart efter og så selvfølgelige om dine vaner begynder at ændre sig.

Selv bittesmå ting der ændrer sig kan have en betydning, da ændringerne ofte kommer gradvis. 

Oplever du intet af ovenstående, så kan du bede om en refusion inden for 14 dage fra dit køb.

Eller....

Virkningsgaranti

Virkningsgaranti giver jeg til dig hvis du gennemfører hele programmet 2 gange og stadig ikke har oplevet nogen ændring i dine handlingsmønstre, følelser eller vanetanker.

Garantien gives ikke for vægttab, da det godt kan tage længere tid afhængig af din alder, fysiske aktivitet og andre faktorer. Det vigtigste er, at du slipper af med tvangs og overspisning, så finder kroppen ud af at tabe sig, hvis du giver den mulighed for det. Det duer f.eks ikke kun at ligge på sofaen, altså være meget fysisk inaktiv. Så går fedtforbrændingen helt i stå. Men mere om det senere.

Såfremt du med hånden på hjertet kan sige at du ikke har set nogen positive forandringer i dine spisemønstre, så skriv til mig indenfor 3 måneder fra køb. Det er som sagt et krav at du har gennemført programmet 2 gange.

Anden gang du lytter kan du lade der gå 3-4 dage imellem hvert modul.

Du at tager selv fuldt ansvar for de handlinger du måtte foretage dig efter en session eller efter at have lyttet til en indtalt hypnoselydfil.