fbpx

Forhåndsvisning af anmeldelser

Slikskuffen frister ikke længere

Jeg har lyttet til hypnoserne i sofaen sammen med min mand.

Vi har en og har altid haft en stor slikskuffe. Efter 3. modul hvor vi forestillede os at vi blandede slik og ulækre ting var det ikke noget problem at gå forbi og slet ikke åbne den. Måske spiste vi lidt flere småkager, men som dagene går, sker det at skuffen igen frister, men slet ikke i den grad som før.

Vi er helt sikre på at vi skal høre især modul 3 igen.

Din stemme er fantastisk, du er god at lytte til og jeg har bare været totalt modtagelig, en rigtig god oplevelse.

Ninna og Niels Bo

Bukserne sidder allerede løsere

Jeg så en annonce fra dig på Facebook og var meget nærig mht. at bruge så mange penge på en fjernhypnose. Men jeg hentede lige et par af dine gratis hypnoser og hørte dem først. Du virker meget sød og troværdig og har en gode måde at sige tingene på - og ikke mindst, så er din stemme behagelig, hvilket jo er ret vigtigt☺ Så jeg "lukkede øjnene" og gennemførte betalingen.

Jeg har vejet for meget, siden jeg var ca. 10 år og jeg fylder snart 57. Jeg kunne godt tåle at tabe 20-30 kg., men jeg har aldrig rigtigt kunne tabe mig selv. Lægeordinerede piller, sult, pulver og andre kure har ikke rigtigt duet for mig - ligesom jeg ville hade at gå til en diætist eller motion for str. XXL, fordi det føles nedværdigende.

I fredags modtog og hørte jeg det sidste modul i vægttabsprogrammet og jeg har til min forbløffelse ikke så meget lyst til at spise usundt eller overspise mere. Jeg tænker lidt over de ting, der blev sagt i hypnoserne, men for det meste tænker jeg bare mindre på mad og søde sager end før. Jeg har ikke vejet mig, men føler, bukserne mm. sidder løsere allerede.

Eva Møller

Jeg føler mig ikke længere styret af kosten

Allerede tirsdag morgen mærkede jeg en form for lettelse. Og har ikke følt mig styret af kosten el haft lyst til noget usundt. Tværtimod har jeg haft lyst til at gøre noget godt for mig selv.

Christina Sørensen

Sukkertrangen er væk

Det jeg mest kan mærke er at sukkertrangen faktisk ikke er der. Nogle dage er der også en øget mæthedsfølelse.

Men det er noget der er bygget op gennem mange år, så tror jeg skal høre filerne flere gange.

Efter den første lydfil havde jeg det mærkbart bedre mentalt, især i ugen lige efter 😊

Dorte Thurøe

Det er helt vild så godt det virker på mig

Wauw hvor er det godtjeg er så spændt på virkningen for lige nu har jeg det helt fantastisk og det er bare så vild godt lavet og din måde at tale på.

Det her føles virkelig bare så godt.

Jeg er så overvældet over hvilken fantastisk følelse det har været der sidste 2 dage. Det er en kæmpe fornøjelse at gå fra og virkelig bare spise chips, chokolade, slik og sodavand hver dag og en øl til aftensmaden . Og så til slet ikke at få de ting andet end 2 øl i weekenden og virkelig spise sundt.

Jeg går også mange ture både på mit arbejde som dagplejer og også med mine hunde efter arbejde.

Og ja vand har jeg lige pludselig fået helt vild meget lyst til mange gange om dagen hvor det før var sodavand hele tiden. Det er så fantastisk dejligt at det føles så nemt som det bare gør. Du er så vildt dygtig.

Jeg er bare så lykkelig over det føles så nemt. Og det har vært så stor en kamp for mig indtil jeg startede her hos dig

Jeg vil bare lige fortælle dig en ting. Vi har haft gæster til spisning i aften. Og med chips, slik, kage og is, og vandmelon på bordet så var det kun vandmelon jeg havde lyst til efter maden og ikke en eneste chips. Jeg er simpelthen så glad og tænk sig det var så nemt slet ikke at tage noget af det. Tusind tusind tak

Det er så fantastisk og især med en som mig, der slet ikke selv har kunnet finde ud af at sige nej til det og nu er det bare så nemt. Det er så fantastisk.

Minna Saugmann

Jeg har responderet rigtig godt på hypnosen så jeg glæder mig til fremtiden

Jeg må sige jeg har været på en meget spændende rejse sammen med dig.

Jeg har responderet rigtig godt på hypnosen så jeg glæder mig til fremtiden. Jeg har efter 2. modul oplevet en stor lethed i kroppen

Jeg lider af slidgigt flere steder i kroppen så det har været svært at dyrke sport. Løb, cykling og til tider bare at gå har og er smertefuld. Men den sidste måned hvor jeg har været igennem rejsen har jeg ikke længere så mange spændinger i kroppen.

Jeg føler mig mere afslappet og smerterne i dagligdagen er meget meget mindre.

Jeg er 64 år og har været ked at min krops form i mange år de sidste 10 år så jeg håber at dette kan hjælpe mig. Jeg har de sidste 5 år levet meget sundt alt er øko jeg har været og er opmærksom på at få de rigtig fedtstoffer, og bruger ikke sukker af nogen art.

Jeg har altid elsket god kvalitets mad, men mit problem har været at jeg overspiste af alt det gode så jeg idag vejer 10 kg. for meget og min krop ser fed ud.

Gennem min rejse med dig fandt jeg også ud af det også handlede om andre ting, som jeg har oplevet i min barndom og ungdom. Dette har jeg fået hul på og håber jeg gennem min rejse mod noget nyt får et mere afslappet forhold til mig selv og kommer til at elske
mig selv noget mere.

D
u har en behagelig stemme og dejlig baggrundsmusik

Susanne Johansen