Kontakt og priser

PT tager jeg ikke klienter i personlig behandling.  Jeg henviser til mine online programmer for Angst, vægttab/overspisning/sukkertrang, Selvværdsprogrammet og PTSD programmet.

Hvis din problemstilling ikke passer med et af programmerne, eller  du alligevel ønsker en personlig session, kan jeg henvise til flere kolleger, hvis du skriver i kommentarfeltet længere nede.

Jeg forventer at tage personlige klienter igen fra midten af august.

Hypnosesession

Hurtig og effektiv hjælp med blivende effekt

1200 kr.
pr. session

Du har også mulighed for at betale i 2 eller 3 rater som det passer dig bedst.

  • Forudgående samtale
  • 1, 5 times session
  • Fremmøde i klinikken eller over online video kald

Hvor mange behandlinger kræves?

Fobi, angst = 1 Session

Vægttab, afhængighed = 2-3 sessioner

OBS. Jeg kan desværre ikke behandle personer der tager antidepressiv - antiangst eller antipsykostik medicin. 

Alt efter hvad der er mest bekvemt for dig, kan du få en online session eller møde op personligt.

Jeg modtager klienter på Orebovej 18, 4295 Stenlille.

Der er desværre ikke god adgang med offentlig transport, så kom i bil.

Telefon: 53342149 

Email: hej@intuitiv-hypnose.dk

Skriv en besked eller et spørgsmål til mig

Ønsker du en tid eller en samtale forud for en tidsbestilling så udfyld helst nedenstående formular. Skriv gerne ønsket dato og tid for session eller samtale.

0 of 350

Det var en rigtig dejlig og tryg oplevelse, og jeg følte mig lettet bagefter

Jeg søgte hjælp til flere livsområder, så som sliktrang, det at jeg havde en tendens til at spise meget slik og spise det hele på en gang, så snart posen var åben. Det andet var mit kærlighedsliv og valg af mænd , jeg havde en tendens til at bruge meget tankekraft på mænd, som ikke viste nogen form for interesse for mig, medmindre at jeg fastholdte kontakten.

Det var en rigtig dejlig og tryg oplevelse, og jeg følte mig lettet bagefter og glad for min beslutning. Jeg har kvalme, når der bliver snakket om slik og fed mad, så det har faktisk været ret mærkbart. jeg kan godt spise et par stykker slik, men så stopper jeg helt naturligt med at spise.

Jeg er også blevet mere sikkert i forhold til mænd, og jeg holder ikke mere krampagtig fast i relationer, der ikke er mig værdig.

Thea Yttung

Hypnosen var en super god oplevelse

Jeg har en søster, hvis handlinger jeg ikke kan lade være med at frustreres over, både fordi jeg ikke får sat grænser og spørgsmålstegn overfor hendes handlinger, men også fordi jeg kan vågne om natten helt frustreret over, at hendes handlinger indgriber i mit liv.

Hypnosen var en super god oplevelse - dejligt at jeg ikke helt vidste, hvor det skulle hen undervejs. Visualiseringen var spændende og jeg var helt tryg ved situationen.

Helle var god til at hjælpe med beslutningen om, hvilket emne jeg skulle vælge - jeg havde flere i tankerne. jeg oplever, at mine tanker nærmest bøjer af, når jeg nærmer mig emnet.

Jeg kan sagtens tænke på det stadigvæk, men i meget mindre grad og uden at hægte følelser på. Lynhurtigt tænker jeg på noget andet. Og jeg sover fint 🙂

Anne-Marie B

Jeg har sluppet min usunde tankegang om at producere for at sælge

Jeg havde brug for hjælp til at fokusere mindre på at sælge mine malerier og få kreativiteten til at flyde igen. Jeg havde tankemylder om natten vedrørende min utilstrækkelighed på salgsområdet og sov dårligt. Det fyldte alt for meget og jeg følte at jeg havde mistet mit ‘frirum’. Hypnosen foregik via Teams og var meget rolig og tryg.

Jeg er kommet igang med at male igen og tankerne vedrørende salg af mine malerier er trådt væsentligt i baggrunden. Jeg har fået lysten til at male igen og jeg slapper af ved det og har igen fået lyst til at lege og eksperimentere. Jeg har sagt nej tak til en udstilling fordi jeg ikke havde lyst.

Til gengæld har jeg kik på en censureret udstilling som jeg måske sender materiale ind til fordi jeg har lyst... Jeg har sluppet min usunde tankegang om at producere for at sælge ... Henad vejen håber jeg at jeg naturligt lukker mere op for mulighederne for at sælge mine malerier, men lige nu har jeg det fint med min prioritering. Nu sover jeg nemlig godt om natten igen 👍

Lisbeth Rothman