Livslyset download

Hvis du lytter på en iphone og har problemer med at filen stopper, så brug din safaribrowser eller download til appen Collect. Eller indstil din telefon til ikke at gå i dvale. Se hvordan ved at klikke på knappen.

Lyt til din gratis hypnose lige her

Se efter den email jeg har sendt til dig.

Husk at følge intuitiv hypnose på Facebook - jeg bliver så glad for et like 🙂

Jeg udviklede denne specielle hypnotiske lydfil da jeg havde en klient som havde været igennem nogle meget svære ting i sin barndom. Hun brugte selv udtrykket "Jeg følte at mit lys blev slukket".

Det er ikke sikkert at du kan huske noget der er sket, som kan have slukket dit lys, mange gange så glemmer vores bevidste del den slags. Men vores underbevidsthed husker alt og den programmerer vores følelser og adfærd ud fra de oplevelser vi har, specielt i vores barndom og ungdom.

Du kan uden risiko lytte til denne hypnotiske healende lydfil. Du vil på en mild og skånsom måde opleve hvordan glemte episoders følelsesmæssige bagage kan give slip og forsvinde.

Der er ingen grund til at bringe alt op til overfladen, som man gør i mange andre typer terapi. Med hypnose kan du omprogrammere de gamle ting, så du oplever en helt ny frihed.

Jeg håber du må nyde den.