fbpx

Stop overspisning og cravings med hypnose

Øjeblikkelig omprogrammering af dårlige vaner så du automatisk og uden kamp kan spise normalt og ikke hele tiden længes efter usunde ting.

- Kun 299 kr.-

Tilbuddet gælder endnu 

29
Days
:
 
09
Hours
:
 
58
Minutes
:
 
52
Seconds

You missed out!

Har dine dårlige vaner taget magten over dig?

Kan du ikke holde fingrene fra slik, kage, chips eller sodavand? Spiser du meget mere end din krop har godt af? Så er du fanget i et vanemønster som du lettest kan bryde med denne metode.

Har du tusinde gange besluttet dig for at stoppe eller skære ned på alt det usunde?

Har du derefter igen og igen fundet dig selv med fingrene i kagedåsen og en bragende dårlig samvittighed, skamfølelse og ærgrelse over at du ikke kunne styre dig?

Kigger andre på din tallerken og får et forundret udtryk over at du dog kan spise så meget? 

Det er virkelig ikke sjovt at have det sådan. Det er som om noget andet tager over og du næsten ikke opdager det, før du igen er faldet i.

Det er så frustrerende!

Det går ud over din selvfølelse, din sundhed og dit udseende. Og det går ud over dit velbefindende til hverdag og specielt måske til fest hvor fristelserne er lige for næsen.

Når vi er i julemåneden er det nærmest umuligt at slippe for alt det usunde og de ekstra kilo lurer lige om hjørnet.

Hvordan ville det være hvis du bare var ligeglad med alt det usunde. Hvis du havde et mere normalt forhold til mad og sundhed. 

Hvis du kunne nyde lidt af det usunde med god samvittighed, fordi du vidste at du kan stoppe igen?

Stop Overspisning og Cravings med Hypnose

Programmet hjælper dig til at transformere dårlige spisevaner så du i stedet føler dig mæt hurtigere og ikke hele tiden har lyst til at spise usunde ting.

Programmet er et online hypnoseprogram du kan lytte til når det passer dig. Det kræver ikke mere af dig end at du ønsker at stoppe den dårlige vane, og at du kan være uforstyrret i en times tid.

Når du tilmelder dig får du adgang til programmet med det samme

- Kun 299 kr.-

Dette får du når du tilmelder dig

Programmet består af indtalte hypnoser der omprogrammere dine indgroede dårlige vaner med at overspise eller have cravings

Føl dig hurtigere mæt

Hypnosen hjælper fordi den får din krop til helt instinktivt at forstå at den har fået mad nok langt tidligere.

I stedet for at føle at du har brug for 2 og 3 portioner så får du følelsen af behagelig mæthed og stopper helt af dig selv.

Spis mindre

Når du føler dig naturligt mæt og slipper vanen med store portioner mad, så vil du automatisk spise mindre.

Har du brug for at tabe dig, så vil det helt naturligt ske, hvis du indtager mindre mad. Endda helt uden at føle afsavn.

Stop cravings

De ting du spiser meget og som du føler du ikke kan lade være med at spise eller tænke på, vil blive ligegyldige for dig når du lytter til hypnoseprogrammet.

Du vil kunne lade være med at spise det, købe det, eller få øje på det i supermarkedet længere.

Din hypnoseterapeut

Jeg er hypnoseterapeut og shamanistisk energihealer. Jeg har lavet mange online programmer før som har hjulpet folk med at transformere deres liv.

Med dette online hypnoseprogram vil jeg gerne give dig en både hurtig, billig og effektiv mulighed for at slippe af med dine dårlige madvaner.

Glade kunder der tidligere har fået hjælp med online hypnose

Programmoduler

Her er hvad der er med i hypnoseprogrammet Stop Overspisning og Cravings

1

Modul 1: Introduktion til hypnose

Dette modul vil gøre det lettere for dig at gå ind i en hypnotisk trance og forbereder dig til at få det allerbedste ud af programmet.

2

Modul 2: Stop cravings

I dette modul vælger du den eller de ting du gerne vil slippe for at have cravings efter og spise for meget af.  Det bliver herefter som om du er fuldstændig ligeglad med dem, så du uden kamp kan holde op med at spise dem.

3

Modul 3: Stop overspisning

I dette modul fortæller vi din krop at den kan føle sig mæt langt før, så du stopper med at spise for meget generelt. Du vil opleve en behagelig mæthedsfølelse og nemt kunne sige nej til 2. portion eller endda dessert.

4

Modul 4: Forløs negative følelser

Dette er et bonusmodul der giver dig en super let men meget effektiv metode til at håndtere svære følelser og komme dumme mønstre til livs.

Du kan lytte dig til gode madvaner

Når du bruger programmet  vil du omprogrammere din underbevidsthed med nogle nye sunde og dejlige vaner.


Du vil allerede fra første lytning opleve en meget større ro og afslapning omkring mad, din krop og din vægt.


I stedet for at kæmpe med dig selv, vil du simpelthen helt ubesværet vælge de ting fra, som ikke er sunde for din krop. 

Du vil ikke have lyst til de ting du før spiste for meget af, fordi du vil føle dig hel og godt tilpas.


Du vil stadig kunne deltage i alle sociale sammenhænge og spise hvad du bliver budt, uden at skulle være bange for ikke at kunne stoppe igen.


Hvorfor er hypnoseprogrammet det hele værd?

For en virkelig lille pris kan du blive en virkelig irriterende vane kvit. Det kan spare dig for flere kilo på sidebenene og et dårligt helbred, men også penge. Fordi du ikke længere føler cravings, så vil impulskøb blive meget færre.

Stop overspisning og Cravings

Hypnoseprogram der omprogrammerer dårlige vaner uden afsavn

Kr. 

299-


  • Lyt når du har tid
  • Livstidsadgang
  • Adgang med det samme
  • 1,5 times hypnose + bonus
  • 30 dages tilfredshedsgaranti
Pengene tilbage
Garanti
100% tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds med programmet har du 30 dage til at bede om en refundering.  Du kan lytte til det flere gange og give det tid til at virke og stadig få pengene tilbage hvis det af en eller anden grund ikke virker for dig.

Online hypnose virker virkelig!

Det kan lyde som det rene magi eller ønsketænkning, og det er helt forståeligt hvis du er skeptisk. Hypnose er dog en dokumenteret og meget effektiv behandlingsform for de fleste. Det mest effektive værktøj til at bryde dårlige vaner.

Danuta

Det føles som en mirakelkur!


Jeg er begyndt at føle mig hurtig mæt, fornærmelse af sult forsvandt, trang til søde sager er væk.

Jeg går forbi slik i butikkerne og det "kalder ikke på mig". Ved kaffe situationer behøver jeg ikke søde sager, eller et lille stykke er rigelig for mig. Søde sager har skiftet smag, det smager af ikke noget specielt.


Det føles som en mirakelkur!

Hanne

Jeg går forbi slik og kagehylden uden at købe noget.


Jeg købt programmet for at få et spark i r.......


Din stemme gik rent ind, og jeg fik blod på tanden.


Jeg har ikke den sukkertrang så meget mere. Når jeg er ude og handle, kan jeg høre din stemme - så går forbi slik og kagehylden, uden at købe noget.

Kathe

Jeg kan give børnebørnene lørdagsslik og kager, uden at føle trang til at røre det selv.

Det klikkede hos mig og hver gang jeg står i en butik, siger min hjerne nej tak, jeg har ikke brug for sukkertrøst mere.


Jeg oplever jeg er glad og tilfreds og er faktisk stolt af mig selv, kan give børnebørnene lørdagsslik og kager, uden at føle trang til at røre det selv.


Det bedste er at mit tøj ikke strammer mere.


faq

Virker det på alle slags føde- og drikkevarer?

Ja! Programmet er lavet sådan, at du selv vælger hvilke føde og drikkevarer du gerne vil stoppe med at indtage. Det gælder altså både, slik, chips, is, kage, chokolade, sodavand, vin, øl osv.

Virker hypnose på alle?

Hypnose virker på det fleste. Det er dog forskelligt hvor let det er for den enkelte at gå med ind i hypnosen. Det virker bedst hvis du er meget motiveret for at få den ændring jeg tilbyder.


Husk at der er tilfredshedsgaranti, så giv det et skud hvis du vil se hvordan det virker for dig.

Skal man tro på det for at det virker?

Det er ok at være skeptisk. Der kan ikke ske noget ved at prøve, og det handler ikke om at tro på det, men at gå med på det. 


Hvis du virkelig ønsker en forandring, så har det den bedste effekt, da det i princippet er dig selv der laver forandringen. Jeg hjælper bare med min teknik.


Det er en form for indre visuel rejse du kommer på, og du skal være med på at kunne forestille dig, at der sker forskellige ting under hypnosen.


 Det kræver faktisk ikke andet end at du sætter dig og lader min stemme guide dig med åbent sind.

Virker det hvis jeg lider af tvangsspisning og BED?

Tvangsspisning (også kaldet BED) er en mere besværlig spiseforstyrrelse og det er usandsynligt at dette program er nok til dig hvis du lider af det.


Til gengæld har mange personer fået hjælp til at overkomme det med mit andet online vægttabsforløb som du kan læse mere om her.

Virker det hvis jeg lider af anoreksi eller bulimi?

Anoreksi og bulimi er nogle mere besværlige spiseforstyrrelser og det er usandsynligt at dette program er nok for dig hvis du lider af det. Til gengæld kan jeg hjælpe dig med 1-1 sessioner og du kan bestille en samtale eller en tid her

Hvor længe tager programmet at gennemføre

Hele programmet tager omkring 1,5 time at gennemføre og det er meningen det skal virke med det samme.


Det kan godt være der er noget af programmet du vil høre igen, og det gør du bare hvis du synes.

Vil jeg aldrig kunne spise f.eks søde sager igen?

Programmet normaliserer dit forhold til mad.


Det vil sige at du kan gå ud og spise og tage imod ting du bliver budt uden at det bliver mærkeligt eller umuligt for dig. 


Det vil simpelthen bare gøre dig meget mindre interesseret i de madvarer du tidligere har haft en form for afhængighed af.


Du vil kunne spise en normal portion uden at være bange for ikke at kunne stoppe igen.

Kan jeg kontakte dig personligt?

Hvis du har spørgsmål inden køb eller imens du er i gang med programmet kan du kontakte mig på email hej@intuitiv-hypnose.dk eller via denne formular.

Må programmet bruges til børn?

Hypnose er generelt også rigtig godt til børn, men dette program er lavet til voksne. Som udgangspunkt vil jeg sige at en person bør være fyldt 15 år og være normaltbegavet for at bruge det.

Over 2000 andre har allerede prøvet online hypnose

Få øjeblikkelig adgang og se hvordan hypnose kan gøre det meget lettere at være sund og ubesværet omkring mad.

- Kun 299 kr.-

  • Tilmeld dig ved at klikke på tilmeldingsknappen.
  • Betalt med Mobile pay eller betalingskort. 
  • Du får med det samme adgang til hele programmet.
  • Du kan lytte online eller downloade hypnoseoptagelserne til din enhed. 
  • Du har evighedsadgang til programmet og kan lytte når det passer dig.

Tilbuddet gælder endnu 

29
Days
:
 
09
Hours
:
 
58
Minutes
:
 
52
Seconds

You missed out!

Copyright 2021 Intuitiv hypnose, all rights reserved.