Nytårstilbud - spar 25% 

Rabatten er allerede fratrukket her på siden

  0  0
Dage
:
 
  0  0
Timer
:
 
  0  0
Minutter
:
 
  0  0
Sekunder

You missed out!

Vægttabsprogrammet med hypnose 
- Stop kampen med dig selv og tab dig uden afsavn

Programmet er specielt udviklet til personer der har overspisning, tvangsspisning eller stor sukkertrang.

Vægttabshypnosen omprogrammerer din underbevidsthed, så det pludselig bliver let og naturligt for dig at vælge det som er godt for dig. Dermed taber du dig uden kampe og afsavn.

Spar 400 kr. i tilbudsperioden 

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.
Du kan også vælge ratebetalinger á 3, eller 6 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

Programmet foregår online

Det betyder, at du kan lytte hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du du har tid.

Programmet løber over 4 uger

Du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet. Efterfølgende Du adgang til materialet så længe du vil, og kan høre hypnoserne igen, hvis du får behov.

Kom let og billigt i gang

Du kan betale i rater og dermed komme i gang med det samme for en meget lille pris.

Du læser med her fordi du kæmper med din vægt eller dit forhold til mad

Du sidder og læser det her nu, fordi du har problemer med overvægt eller har et stort problem med det du spiser, og du vil gerne gøre noget ved det.

Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan slippe irriterende og usunde spisevaner og opleve at nå din normale vægt hurtigst muligt, samt opnå et liv fyldt med energi og glæde.

Programmet fjerner de tvangsagtige følelser og tanker om mad så du endelig kan føle dig fri.

Sådan fungerer det

Se en kort video om hvordan det virker

Andre deltagere siger:


Kender du til nogle af disse her problemer?

 • Overvægt
 • Energiforladthed
 • Afmagt i forhold til mad
 • Lavt selvværd
 • Trøstespisning
 • Nedgørende tanker om dig selv
 • Mangelende motivation
 • Overspisning
 • Spise uden at være sulten
 • Spise alt for meget af de usunde

Et stort tomt hul indeni....

Jeg kender godt følelsen af et stort tomt hul indeni. Det føltes som sult, og min reaktion var at spise slik. Selvom jeg ikke var specielt overvægtig, så var jeg alligevel irriteret over det, fordi jeg fik det fysisk dårligt bagefter og mit humør svingede meget. 

Jeg prøvede at bruge min viljestyrke, men hver gang jeg blev ked af det eller følte mig ensom, så røg der slik i indkøbskurven.

Det var først da jeg fik arbejdet med de dybereliggende årsager via hypnose, at jeg endelig fik bugt med sukkertrangen.

Og det resultat kan du også få. Vi har alle en personlig historie som gør, at vi ubevidst griber til mad og sukker for at dulme en smerte. Fjerner vi smerten, så kommer den naturlige sult tilbage og vores krop vil helt automatisk regulere os tilbage til en normal vægt.

Jeg tænker nogle gange tilbage på dengang, hvor jeg bare havde det så skidt med mit forhold til sukker. Det er næsten ikke til at holde ud. Og jeg brænder så meget for at hjælpe andre med at slippe de usunde madvaner og opnå den samme energi, som jeg nyder hver dag.

Det er ikke længe siden, jeg selv var der, hvor du er, og jeg kan levende sætte mig ind i din frustration. Derfor vil jeg støtte dig i justering tilbage til et normalt forhold til mad og det naturlige vægttab der følger med.

Vægttabsprogrammet med hypnose

Programmet løser dit problem med overvægt og følelsen af afmagt i dit forhold til mad. 


Det foregår ved hjælp af online hypnose som du lytter til.


Derved får du den bedste mulighed for at få et let og varigt vægttab, uden at skulle kæmpe med dig selv eller føle at du giver afkald på alt det lækre.

Programmet er til dig, der har erkendt at det er din adfærd der gør dig overvægtig. Altså at du spiser forkert eller for meget. 

Den adfærd kan hypnose omforme til en meget mere hensigtsmæssig adfærd, så din krop kan regulere sig selv tilbage til en normal vægt.

Se interview med Anne Mette som tabte sig 21 kilo ved hjælp af vægttabsprogrammet over 7 måneder.

Anne Mette er født i 69 og har de sidste 25 år kæmpet med overvægt. Hun oplevede at hypnoseprogrammet ændrede hendes spisevaner og mindset og ikke blot fik hun et vægttab, men også en hel ny fri måde at opleve sig selv på i forhold til mad. På tidspunktet for interviewet er Anne Mette stadig i gang med sit vægttab, som sker helt naturligt i et sundt tempo.


Dette er dit udbytte ved at være med på vægttabsprogrammet med hypnose

 • Vægttabsprogrammet med hypnose omprogrammerer din underbevidsthed, så det pludselig bliver let og naturligt for dig at vælge det som er godt for dig.
   
 • I stedet for at længes efter usund mad, eller for meget mad, så vil du få en følelse af at vælge dig selv til og uden kamp gøre det, som er bedst for dig og din krop.

 • Programmet arbejder ikke kun med selve vægten, men bestemt også med de bagvedliggende følelser der gør, at du spiser for meget eller forkert.

 • Har du problemer med vægten pga, overgangsalder, kroniske smerter eller andre sygdomme, kan programmet også hjælpe.

 • I stedet for at bruge penge på endnu en kostplan, træningsabonnement eller diætist, vil du med dette program få fat i roden til problemet og transformere dig selv, så du ikke længere har brug for din viljestyrke i forhold til mad.
 • Du får et normalt og afbalanceret forhold til mad, kan spise hvad du har lyst til, idet du naturligt vil have lyst til at spise det, som er godt for din krop. Du skal ikke lide afsavn.

Hør en forklaring på hvorfor hypnose er så effektivt til vægttab.

Ingen kampe og afsavn

Naturligt vægttab uden afsavn og kampe med dig selv. Din lyst til det usunde forsvinder, så du bliver ligeglad med de fødevarer der normalt fik dig til at spise for meget.

Ingen trænings eller kostplan 

Tab dig hurtigt uden træningsprogram eller kostplan. Holder du dig almindeligt aktiv, så vil det reducerede antal kalorier hurtigt få din krop til at smide de uønskede kilo.

Bedre selvfølelse

Føl dig fuld af selvværd, ro og glæde i din krop nu og efter du har tabt dig. Programmet fjerner også eventuelle dårlige følelser og tanker du har om dig selv i forbindelse med din krop og spisevaner

Spar tid

Minimalt forbrug af tid. Brug kun cirka 1 time om ugen på at lytte til hypnosen. Du kan lytte når det passer dig og du har evighedsadgang til hypnoserne.

Rigtig mange har fået hjælp med vægttabsprogammet.....

Vægttabsprogrammet er gået over alle mine forventninger

Jeg har prøvet forskellige slankekur/metoder, som kostede mange penge, men der var ikke noget som var holdbart.

Prisen på Vægttabsprogrammet var rimelig, og så muligheden for at betale i 3 rater, gjorde at jeg var villig til at prøve hypnose. Det var nemt at komme til.

Jeg har ventet hver gang spændt på næste seance, selvom jeg var skeptisk i forhold til virkning af hypnosen. Efter den 3 del af programmet begyndte jeg at føle mig hurtig mæt, fornærmelse af sult forsvandt, trang til søde sager er væk.

Jeg går forbi slik i butikkerne og det "kalder ikke på mig". Ved kaffe situationer behøver jeg ikke søde sager, eller et lille stykke er rigelig for mig. Søde sager har skiftet smag, det smager af ikke noget specielt.

Min vægt går stille ned uden noget afsavn.

Det føles som en mirakelkur 😍. Jeg synes , at Vægttabsprogrammet er gået over alle mine forventninger. Jeg håber, at det holder ved og lige så snart mine venner og bekendte bemærker mit vægttab, vil jeg være stor fortaler for Vægttabsprogrammet.

Det skal ud i verden og hjælpe flere. Tak ❤

Danuta

Kæmpe succes! Jeg spiser stadig ikke slik og chokolade

Jeg købte programmet fordi jeg havde brug for at arbejde med det der sker i hovedet og tankerne angående overvægt. Og hvorfor jeg valgte at spise på følelser.

Kæmpe succes! Jeg spiser stadig ikke slik og chokolade. Lige nøjagtig i dag, er det 3 uger siden jeg sluttede alle hypnoser og i den periode har jeg kun spist 1 Spangsberg flødebolle (som jo smagte fantastisk før) og en cola vingummi og et stykke lakrids fra en matador mix. Det er SEJT 😎

Misse

Har tabt 3 kg fedt

Jeg har lige været på dit slanke hypnose kursus . Det har været super godt - spiser mindre, spiser ikke chokolade og chips. Har tabt 3 kg fedt - fedt!

Anette Kruse

Jeg går forbi slik og kagehylden, uden at købe noget.

Jeg købt programmet for at få et spark i r....... 😅 Din stemme gik rent ind, og jeg fik blod på tanden.

Jeg har ikke den sukkertrang så meget mere. Når jeg er ude og handle, kan jeg høre din stemme - så går forbi slik og kagehylden, uden at købe noget.

Hanne Stensig

Hvad er med i programmet

 • Når du deltager i programmet vil du fra gang til gang få din underbevidsthed omprogrammeret med nogle nye sunde og dejlige vaner. Du vil allerede fra første session opleve en meget større ro og afslapning omkring mad, din krop og din vægt.

 • Transformationen kan komme gradvist. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet. Dog oplever flere deltagere at der sker en markant forandring hurtigt.

 • Efter 4 uger vil transformationen være så markant, at din normalvægt vil komme tilbage helt af sig selv.

 • I stedet for at kæmpe med dig selv, vil du simpelthen helt ubesværet vælge de ting fra, som ikke er sunde for din krop.
   
 • Du vil ikke have lyst til de ting du før spiste for meget af, fordi du vil føle dig hel og godt tilpas. Du vil stadig kunne deltage i alle sociale sammenhænge, og du vil kunne hænge ud i en slikbutik i timevis, uden at føle lyst til at fylde dig med sukker.

1

Modul 1: Motivation og selvkærlighed

I dette modul lægger vi grunden for at dit vægttab vil lykkes og dine dårlige vaner kan forsvinde. Ofte har vi nemlig skabt de dårlige vaner, fordi vi har en indre uro eller smerte, som handler om noget helt andet end mad. Når det forsvinder, vil du ikke blot få det meget bedre, men også naturligt slippe vanerne, da de ikke længere har en funktion.

2

Modul 2: Din indre helse og slankecoach

I dette modul skaber vi en personlig transformation så du bliver helt tændt på at have det godt og leve på en ny og dejlig sund måde. Glem alt om viljestyrke og afsavn. I stedet får du lyst til at være god ved dig selv på en måde som er god for dig, din krop og dit helbred.

3

Modul 3: Stop overspisning og sukkertrang

I dette modul fjerner vi din lyst til at spise de fødevarer der er problematiske for dig. Vi fjerner også problemet, hvis du spiser for meget, eller spiser uden at opdage det. 

4

Modul 4: Godt på vej mod en slankere dig

I dette modul får du kontakt med dit fremtidige jeg. Du vil se dig selv  i en version der er glad, fyldt med energi og ikke mindst er fri af dårlige vaner og som har den sunde normalvægt du ønsker dig. Dette modul vil afrunde og sørge for at dit vægttab bliver varigt.

Hvem skal lede dig igennem programmet?

Helle Marie Buttrup

Jeg er hypnoseterapeut og energihealer. Foruden min erfaring med hypnose er jeg også en dygtig formidler online og har afholdt mange online kurser før. 


Med dette online vægttabsprogram vil jeg gerne give dig en både hurtig, billig og effektiv mulighed for at opnå et let og varigt vægttab.

Hvad gør vægttabsprogrammet så værdifuldt?

Vægttabsprogrammet med hypnose vil ikke blot gøre det langt lettere for dig at smide de dumme ekstra kilo. 

Du vil også opnå et helt nyt energiniveau, så du pludselig oplever overskud til alle de ting, du gerne vil. Din familie og venner vil også opleve dig som et meget mere positivt menneske.


Du slipper for at kæmpe mod dit indre madmonster og får følelsen af at stå stærkt i dig selv, så du slet ikke har behov for at dulme med mad og søde sager.


Programmet foregår online: Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du du har tid.


Programmet løber over 4 uger: Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet.


Efterfølgende har du adgang til materialet så længe du vil, og kan høre hypnoserne igen, hvis du får behov.

Vægttabsprogrammet med hypnose

Stop overspisning og tab dig uden kamp og afsavn

Normalpris 1597 kr.

Tilbudspris 1197 kr.

Du sparer 400 kr.


Mulighed for at betale i rater á 417,50 kr over 3 gange 

eller 216,25 kr. over 6 gange.


Rater trækkes automatisk med 1 måneds mellemrum

Betal med Mobilepay eller betalingskort

OBS. ved betaling med Mobilepay kan du ikke vælge rater af tekniske årsager. 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet - prøv helt trygt.

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.


Du kan også vælge ratebetalinger á 3, 6 eller 9 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.
 • Du kan lytte fra din mobil, tablet eller computer.
 • Hvert modul tager under 1 time at gennemføre og du kan lytte når det passer dig.
 • Du har evighedsadgang til hypnoserne og kan høre dem igen om nødvendigt.

Vent ikke med at tilmelde dig

Undersøgelser viser, at overvægt skader både dit helbred og dit humør i høj grad. Jo længere du går og er utilfreds, jo værre bliver det.

 

Det bliver sværere at tabe dig, jo længere tid du venter, fordi din alder spiller ind.

 

Overvejelser om vægttabsprogrammet

Hvad får jeg får pengene

Når du deltager på vægttabsprogrammet, vil du opleve, at du kommer til at spare rigtig mange penge, fordi du ikke længere køber en masse snacks og slik, som faktisk er ret dyrt.

Så samtidig med at du taber dig og får mere energi og selvværd, så betaler programmet faktisk sig selv hjem igen. Jeg har valgt at gøre programmet så billigt, fordi jeg virkelig gerne vil hjælpe så mange som muligt.

Fordi det er online, er det muligt at sælge det til denne meget lave pris. Hvis du skulle betale en diætist eller et personlig forløb, ville det naturligvis koste meget mere.

Samtidig sparer du en masse penge på dit madbudget, så kurset betaler sig hurtigt hjem igen.

Derudover har du adgang til alle hypnoserne for evigt, så du kan lytte til dem igen om nødvendigt.

Hvorfor varer programmet 4 uger

Programmet løber over 4 uger fordi den bedste måde at arbejde med sine vaner på er over et stykke tid. Hver hypnose er forskellig og kan skabe store forandringer i dine vaner og måder at føle og tænke om mad. 
Hvis man går for hurtigt frem, og hører alle hypnoserne på en uge, så er det ikke sikkert at din underbevidsthed vil være med. 
Derfor er det godt at være tålmodig og lægge mærke til de forandringer der kommer gradvist.

Vil hypnose virke på mig?

Hypnose virker på de fleste, dog ikke hvis du tager visse typer af medicin. Det bedste du kan gøre er at prøve det af. 

Du kan også tage hypnosetesten her og se hvor nemt du har ved at blive hypnotiseret ved at svare på 8 lette spørgsmål.

Hvis du tager antidepressiv (SSRI og SNRI) antipsykotisk eller antiangst-medicin vil effekten i mange tilfælde desværre være forringet. Mængden og længden på indtaget har meget at sige her. 
Ved stop for ovenstående medicinindtag skal du vente minimum 4 uger før du kan forvente at hypnose vil virke for dig.

Hvad kræver det af mig?

Hypnose skal foregå mens du er i ro og uforstyrret. Du skal derfor finde et værelse hvor du kan være alene og vide at der ikke kommer nogen og forstyrrer dig imens. Du skal blot sidde op i en stol eller sofa og lytte til hypnosen med lukkede øjne. Du kan godt få hypnose selvom der er lyde i nærheden f.eks fra din familie, blot du ved, at der er en anden der skal tage sig af børn og dyr og du kan slappe af.

Metoden virker selvom du før har haft problemer med at holde en kur, fordi du ikke skal bruge din viljestyrke. 
Viljestyrke er nemlig ikke altid til at stole på.

Du skal regne med at bruge 1 time pr. uge hvor du kan være uforstyrret. Hypnose er ikke svært og du skal egentlig blot lytte som til en historie. Du vil føle dig meget afslappet undervejs, og det virker uden at der er noget du skal huske.

Hvad hvis jeg har prøvet alt før, og det ikke har virket?

Hypnose er meget anderledes fra de mere traditionelle terapiformer, fordi det ikke handler om at snakke om det som er sket, eller forstå det som er sket. I stedet for går vi dybere ned i de underbevidste lag og opløser gamle programmeringer og installere nogle bedre og mere positive programmer. 

Derfor kan hypnose virke, selvom andre terapiformer har været uvirksomme.

Jeg har fået tilbagemeldinger fra flere kunder der først har fået en virkning af dette program efter 30 års problemer og utallige forsøg på terapi.

Må programmet bruges til børn?

Hypnose er generelt også rigtig godt til børn, men dette program er lavet til voksne. Som udgangspunkt vil jeg sige at en person bør være fyldt 15 år og være normaltbegavet for at bruge det.

Kan jeg kontakte dig personligt?

Hvis du har spørgsmål inden køb eller imens du er i gang med programmet kan du kontakte mig på email hej@intuitiv-hypnose.dk eller via denne formular.

Vægttabsprogrammet med hypnose

Stop overspisning og tab dig uden kamp og afsavn

Normalpris 1597 kr.

Tilbudspris 1197 kr.

Du sparer 400 kr.


Mulighed for at betale i rater á 417,50 kr over 3 gange 

eller 216,25 kr. over 6 gange.


Rater trækkes automatisk med 1 måneds mellemrum

Betal med Mobilepay eller betalingskort

OBS. ved betaling med Mobilepay kan du ikke vælge rater af tekniske årsager. 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet - prøv helt trygt.

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.


Du kan også vælge ratebetalinger á 3, 6 eller 9 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.
 • Du kan lytte fra din mobil, tablet eller computer.
 • Hvert modul tager under 1 time at gennemføre og du kan lytte når det passer dig.
 • Du har evighedsadgang til hypnoserne og kan høre dem igen om nødvendigt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen


Klik på knappen herunder og tilmeld dig.

Du vil få en email med faktura og login-oplysninger med det samme. 


Så kan du gå i gang med programmet lige når det passer dig.

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.


Du kan også vælge ratebetalinger á 3, 6 eller 9 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

Sikke en byrde der er væk nu.

Jeg købte programmet fordi jeg havde chokolade i munden hele tiden og ville tabe mig. Efter første video var alt som forandret. Først flere dage efter kom jeg i tanke om at jeg intet usundt havde spist (chokolade eller Pepsi Max)

Jeg havde ikke nogen cravings om eftermiddagen. Og da alt dette gik op for mig der var væk, fældede jeg et par tårer.

Sikke en byrde der er væk nu.

Hovedet har fået ro ved den ikke konstant skal kredse om usunde ting. Men helt sikkert også positive ting i kroppen ved den ikke indtager alt det skidt mere. Jeg kan godt falde i, hvis jeg er meget ked af det en dag. Men så har det indtil videre hjulpet at høre alle videoerne forfra endnu engang.

Linea

Den store slikskuffe som altid har været i vores hjem åbnes langt fra så tit som før.

Så opslag på Facebook og læste det flere gange over flere dage. Tænkte hvorfor ikke, kender nogen der havde fået hjælp til rygestop gennem hypnose med rigtig gode resultater.

Helles måde at præsentere forløbet var godt. Roligt, spændende hvordan jeg reagerede, hvor godt tar jeg imod, meget positivt.

Den store slikskuffe som altid har været i vores hjem åbnes langt fra så tit som før. Lige efter slet ikke, men jo længere tid der går så falder motivationen, men kun en smule, Jeg er slet ikke tilbage, hvor jeg meget tit var i skuffen.

Også den med hånden på hjertet, og måden at sige pyt på hænger godt fast stadig. Skal helt klart gentage og høre alle sessioner igen inden længe.

Niels Bo

Jeg har tabt mig og holder det:-) 

Jeg har prøvet meget, og var klar over det var det mentale der skulle ændres. Hypnoserne var behagelige men tænkte, hvad det skal det kunne ændre. JA for pokker det virker, jeg tænker anderledes, plejer efter kort tid at dumpe helt i, det har jeg ikke gjort denne gang. Så jeg har tabt mig og holder det:-)

Berit

Jeg er gået en buksestørrelse ned nu

Jeg manglede sparket til ikke at spise så mange søde sager. Efter hypnoserne, lysten til søde var der, men mængden blev mindre og mindre. Jeg har stadig lysten til sødt, men spiser væsentlig mindre, og er gået en buksestørrelse ned nu + har mere energi efter en arbejdsdag end tidligere.

Lene Paamand
Vægttabsprogrammet med hypnose

Stop overspisning og tab dig uden kamp og afsavn

Normalpris 1597 kr.

Tilbudspris 1197 kr.

Du sparer 400 kr.


Mulighed for at betale i rater á 417,50 kr over 3 gange 

eller 216,25 kr. over 6 gange.


Rater trækkes automatisk med 1 måneds mellemrum

Betal med Mobilepay eller betalingskort

OBS. ved betaling med Mobilepay kan du ikke vælge rater af tekniske årsager. 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet - prøv helt trygt.

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.


Du kan også vælge ratebetalinger á 3, 6 eller 9 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.
 • Du kan lytte fra din mobil, tablet eller computer.
 • Hvert modul tager under 1 time at gennemføre og du kan lytte når det passer dig.
 • Du har evighedsadgang til hypnoserne og kan høre dem igen om nødvendigt.

Jeg har tabt mig, og jeg har på fornemmelsen, at det holder denne gang.

Jeg havde stor tiltro til hypnose i forbindelse med vægttab, og nu var der en mulighed hjemmefra, og så kan jeg høre det igen. Det var nemt, og jeg havde en fornemmelse af, at du nød at tale til os. Jeg har tabt mig, og jeg har på fornemmelsen, at det holder denne gang.

Kirsten Petersen

Jeg oplever jeg er glad og tilfreds og er faktisk stolt af mig selv.

Jeg valgte programmet fordi jeg havde brugt hypnose til rygestop og følte at tiden var inde til at gøre noget ved mine ekstra kilo.

Det klikkede hos mig og hver gang jeg står i en butik, siger min hjerne nej tak, jeg har ikke brug for sukkertrøst mere.

Jeg oplever jeg er glad og tilfreds og er faktisk stolt af mig selv, kan give børnebørnene lørdagsslik og kager, uden at føle trang til at røre det selv. Det bedste er at mit tøj ikke strammer mere.

Kathe Iversen

Det er helt vild så godt det virker på mig

Wauw hvor er det godtjeg er så spændt på virkningen for lige nu har jeg det helt fantastisk og det er bare så vild godt lavet og din måde at tale på.

Det her føles virkelig bare så godt.

Jeg er så overvældet over hvilken fantastisk følelse det har været der sidste 2 dage. Det er en kæmpe fornøjelse at gå fra og virkelig bare spise chips, chokolade, slik og sodavand hver dag og en øl til aftensmaden . Og så til slet ikke at få de ting andet end 2 øl i weekenden og virkelig spise sundt.

Jeg går også mange ture både på mit arbejde som dagplejer og også med mine hunde efter arbejde.

Og ja vand har jeg lige pludselig fået helt vild meget lyst til mange gange om dagen hvor det før var sodavand hele tiden. Det er så fantastisk dejligt at det føles så nemt som det bare gør. Du er så vildt dygtig.

Jeg er bare så lykkelig over det føles så nemt. Og det har vært så stor en kamp for mig indtil jeg startede her hos dig

Jeg vil bare lige fortælle dig en ting. Vi har haft gæster til spisning i aften. Og med chips, slik, kage og is, og vandmelon på bordet så var det kun vandmelon jeg havde lyst til efter maden og ikke en eneste chips. Jeg er simpelthen så glad og tænk sig det var så nemt slet ikke at tage noget af det. Tusind tusind tak

Det er så fantastisk og især med en som mig, der slet ikke selv har kunnet finde ud af at sige nej til det og nu er det bare så nemt. Det er så fantastisk.

Minna Saugmann

Jeg tabte 4 cm om maven og har ikke taget dem på igen. 

Jeg havde brug for at tabe mig. Hypnoserne var en dejlig oplevelse. Du er mega dygtig. Min sukkertrang forsvandt helt og jeg spiser mindre mad. Jeg tabte 4 cm om maven og har ikke taget dem på igen.

Birthe
Vægttabsprogrammet med hypnose

Stop overspisning og tab dig uden kamp og afsavn

Normalpris 1597 kr.

Tilbudspris 1197 kr.

Du sparer 400 kr.


Mulighed for at betale i rater á 417,50 kr over 3 gange 

eller 216,25 kr. over 6 gange.


Rater trækkes automatisk med 1 måneds mellemrum

Betal med Mobilepay eller betalingskort

OBS. ved betaling med Mobilepay kan du ikke vælge rater af tekniske årsager. 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet - prøv helt trygt.

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.


Du kan også vælge ratebetalinger á 3, 6 eller 9 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.
 • Du kan lytte fra din mobil, tablet eller computer.
 • Hvert modul tager under 1 time at gennemføre og du kan lytte når det passer dig.
 • Du har evighedsadgang til hypnoserne og kan høre dem igen om nødvendigt.

Jeg spiser slet ikke chokolade mere som var min store udfordring

Jeg havde brug for hjælp til at kunne gennemføre et vægttab. Følte det var min sidste chance efter at have prøvet alt. Det var rigtig fedt at lytte til hypnoserne. Det gav en ro og en god følelse indeni. Jeg spiser slet ikke chokolade mere som var min store udfordring. Jeg vil prøve med kage på et tidspunkt.

Christina Sørensen

Jeg går ikke mere "amok" som tidligere

Jeg havde brug for hjælp til at tabe mig og ville gerne prøve denne utraditionelle måde at gøre det på. Jeg havde nok den største oplevelse med modul nr. 1. Der ligesom skete noget inde i mig, da jeg lyttede til den.

Jeg oplever nu, at min trang til at spise har forandret sig. Jeg har stadigvæk en lille trang til søde sager, men går ikke mere "amok" som tidligere og sådan noget som en pose chips kan jeg nu tage 10 stk. og så lægge posen væk igen i flere dage, noget som stort set var umuligt tidligere, så jo - jeg er sikker på, at det har virket.

Pia

Jeg har ikke spist chokolade, lakrids og chips siden første hypnose

Jeg havde brug for hjælp til at få stoppet en langsom, men støt stigende vægt, som er blevet væsentligt forøget siden overgangsalderens start og ophør.

Jeg oplevede, at hypnosen hjalp mig til at få et andet fokus på mad, og på hvad jeg spiser, hvor meget og i hvilket tempo.

Jeg synes, jeg har haft god effekt både mentalt, fysisk og psykisk. Jeg er blevet gladere, føler mig lettere i både krop og sjæl. Fysisk fungere min krop bedre efter at de indre "kropsknapper" blev indstillet igen på optimal. Sover også meget bedre. Mine hedeture er blevet færre.

Jeg oplevede, at jeg rimeligt hurtigt tabte 3 kg. Jeg har ikke spist chokolade, lakrids og chips siden første hypnose. Har ikke ubehag ved at servere det for andre, men jeg skal fortsat tænke over, hvad jeg putter i munden, men det jeg nu vælger at spise, er blevet bedre.

Spiser helt klart mindre, langsommere og mere koncentreret. Min oplevelse har generelt været god, fordi jeg har fået vendt en "ond" spiral med den støt stigende vægt. Motioner hver dag, og kan på min vægt se, at min fedtprocent er dalet og min muskelmasse er steget, hvilket jo er et godt tegn, da muskler vejer mere end fedt.

Anette

Jeg har siden hypnosen kun haft lyst til at spise ting der er gode for mig

Jeg havde et stort hul inden i som jeg fyldte mad, kage, slik og is i og det ville jeg gerne have hjælp til at få standset. Jeg oplevede at jeg efter den første hypnose ændrede markant syn på mad og det store tomme hul inden i forsvandt som dug for solen.

Jeg har siden hypnosen kun haft lyst til at spise ting der er gode for mig - det lovede jeg den lille pige jeg mødte i min første hypnose. Den var så stærk og følelsesladet at jeg slet ikke kan beskrive det og jeg har det nu bedre end nogen sinde inden i 🙏🏻

Joan Lynge Møller
Vægttabsprogrammet med hypnose

Stop overspisning og tab dig uden kamp og afsavn

Normalpris 1597 kr.

Tilbudspris 1197 kr.

Du sparer 400 kr.


Mulighed for at betale i rater á 417,50 kr over 3 gange 

eller 216,25 kr. over 6 gange.


Rater trækkes automatisk med 1 måneds mellemrum

Betal med Mobilepay eller betalingskort

OBS. ved betaling med Mobilepay kan du ikke vælge rater af tekniske årsager. 

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet - prøv helt trygt.

Læs om betalingsbetingelser

Prisen er normalt 1597 kr. hvis du betaler á en gang. Den er nedsat med 25 % under tilbudsperioden.


Du kan også vælge ratebetalinger á 3, 6 eller 9 gange, for at dele betalingen op.

Se raternes pris og betalingsplan ved at klikke på tilmeld og vælge i drop down vinduet hvor der i første omgang står engangsbetaling.

Hvis du vælger rater vil den samlede pris blive lidt højere end ved engangsbetaling da der løber omkostninger på hos mig ved at tilbyde dette. Den samlede pris vil fremgå når du klikker på ratebetalingen.

Tekniske ting der er godt at vide:
Betal med Betalingskort, Mobilepay eller Applepay.

Mobilepay/Applepay kan kun bruges til betaling af den fulde pris af én gang af tekniske årsager.

Du vil ikke altid blive bedt om telefonnummer eller email hvis du betaler via en mobilepay app, da disse info allerede er registreret i appen og jeg får dem den vej.

Vælger du rater, vil der i det sidste step i betalingen stå at der bliver hævet 0.00 kr. Det er ikke en fejl. Du vil blive tilmeldt den rateplan du valgte og første rate bliver trukket umiddelbart efter.

Du vil have adgang alt materialet på samme måde ligegyldigt hvilken betalingsmetode du vælger.

Du har evighedsadgang til indholdet via download.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra købstidspunktet.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.
 • Du kan lytte fra din mobil, tablet eller computer.
 • Hvert modul tager under 1 time at gennemføre og du kan lytte når det passer dig.
 • Du har evighedsadgang til hypnoserne og kan høre dem igen om nødvendigt.

Intuitiv hypnose APS

   |  Privatlivspolitik   |   Ansvarsfraskrivelse   |   Kontakt