Vægttabsprogrammet med hypnose 
- Stop kampen med dig selv og tab dig uden afsavn

Vægttabsprogrammet med hypnose omprogrammerer din underbevidsthed, så det pludselig bliver let og naturligt for dig at vælge det som er godt for dig. Dermed taber du dig uden kampe og afsavn.

Nu 997 kr. eller 3 rater á 340 kr.

Tilbuddet slutter 5. April 2021

27
Dage
08
Timer
00
Minutter
20
Sekunder

Du er her fordi du kæmper med din vægt eller dit forhold til mad

Du sidder og læser det her nu, fordi du har problemer med overvægt eller har et problem med det du spiser, og du vil gerne gøre noget ved det.

Den her løsning er det bedste, jeg kan tilbyde dig, så du kan kan opleve at nå din normale vægt hurtigst muligt, samt opnå et liv fyldt med energi og glæde.


Kender du til nogle af disse her problemer?

 • Overvægt
 • Energiforladthed
 • Afmagt i forhold til mad
 • Lavt selvværd
 • Trøstespisning
 • Nedgørende tanker om dig selv
 • Manglende motivation til vægttab
 • Overspisning
 • Spise uden at være sulten
 • Spiser for meget af de usunde ting

Jeg kender godt følelsen af et stort tomt hul indeni. Det føltes som sult, og min reaktion var at spise slik. Selvom jeg ikke var specielt overvægtig, så var jeg alligevel irriteret over det, fordi jeg fik det fysisk dårligt bagefter og mit humør svingede meget. 

Jeg prøvede at bruge min viljestyrke, men hver gang jeg blev ked af det eller følte mig ensom, så røg der slik i indkøbskurven. 

Det var først da jeg fik arbejdet med de dybereliggende årsager via hypnose, at jeg endelig fik bugt med sukkertrangen.

Og det resultat kan du også få. Vi har alle en personlig historie som gør, at vi ubevidst griber til mad og sukker for at dulme en smerte. Fjerner vi smerten, så kommer den naturlige sult tilbage og vores krop vil helt automatisk regulere os tilbage til en normal vægt.

Jeg tænker nogle gange tilbage på dengang, hvor jeg bare havde det så skidt med mit forhold til sukker. Det er næsten ikke til at holde ud. Og jeg brænder så meget for at lære andre at slippe de usunde madvaner og opnå den samme energi, som jeg nyder hver dag.

Det er ikke længe siden, jeg selv var der, hvor du er, og jeg kan levende sætte mig ind i din frustration. Derfor vil jeg støtte dig i justering tilbage til et normalt forhold til mad og det naturlige vægttab der følger med.

Vægttabsprogrammet med hypnose


Programmet løser dit problem med overvægt og følelsen af afmagt i dit forhold til mad . Det foregår ved hjælp af online hypnose.


Derved får du den bedste mulighed for at få et let og varigt vægttab, uden at skulle kæmpe med dig selv eller føle at du giver afkald på alt det lækre.

Programmet er til dig, der har erkendt at det er din adfærd der gør dig overvægtig. Altså at du spiser forkert eller for meget. 

Den adfærd kan hypnose omforme til en meget mere hensigtsmæssig adfærd, så din krop kan regulere sig selv tilbage til en normal vægt.

Dette er dit udbytte ved at være med på vægttabsprogrammet med hypnose

Vægttabsprogrammet med hypnose omprogrammerer din underbevidsthed, så det pludselig bliver let og naturligt for dig at vælge det som er godt for dig. 

I stedet for at længes efter usund mad, eller for meget mad, så vil du få en følelse af at vælge dig selv til og uden kamp gøre det, som er bedst for dig og din krop,

Vi arbejder ikke kun med selve vægten, men bestemt også med de bagvedliggende følelser der gør, at du spiser for meget eller forkert.

Har du problemer med vægten pga, overgangsalder, kroniske smerter eller andre sygdomme, kan programmet også hjælpe.

I stedet for at bruge penge på endnu en kostplan, træningsabonnement eller diætist, vil du med dette program få fat i roden til problemet og transformere dig selv, så du ikke længere har brug for din viljestyrke i forhold til mad.

Du får et normalt og afbalanceret forhold til mad, kan spise hvad du har lyst til, idet du naturligt vil have lyst til at spise det, som er godt for din krop. Du skal ikke lide afsavn.

Ingen kampe og afsavn

Naturligt vægttab uden afsavn og kampe med dig selv.

Ingen trænings eller kostplan 

Tab dig hurtigt uden træningsprogram eller kostplan

Bedre selvfølelse

Føl dig fuld af selvværd, ro og glæde i din krop imens og efter du har tabt dig.

Spar tid

Minimalt forbrug af tid. Brug kun cirka 1 time om ugen på at lytte til hypnosen.

Hvad kan du forvente når du deltager

Kamilla tabte 10 kilo på kun 9 uger.

Jeg overspiser ikke så meget mere og er mere bevidst om, hvad jeg putter i munden


Hanne

Jeg har nu været igennem forløbet. Det har været super godt, og kan allerede mærke, at mine spisevaner har ændret sig. Jeg overspiser ikke så meget mere og er mere bevidst om, hvad jeg putter i munden. Så jeg er mega optimistisk.

Du har en dejlig og positiv stemme. Du gør mig glad og giver mig følelsen "jeg vil det her"

Tak for det 💐

Det er helt vild så godt det virker på mig


Minna Saugmann

Wauw hvor er det godtjeg er så spændt på virkningen for lige nu har jeg det helt fantastisk og det er bare så vild godt lavet og din måde at tale på.

Det her føles virkelig bare så godt.

Jeg er så overvældet over hvilken fantastisk følelse det har været der sidste 2 dage. Det er en kæmpe fornøjelse at gå fra og virkelig bare spise chips, chokolade, slik og sodavand hver dag og en øl til aftensmaden . Og så til slet ikke at få de ting andet end 2 øl i weekenden og virkelig spise sundt.

Jeg går også mange ture både på mit arbejde som dagplejer og også med mine hunde efter arbejde.

Og ja vand har jeg lige pludselig fået helt vild meget lyst til mange gange om dagen hvor det før var sodavand hele tiden. Det er så fantastisk dejligt at det føles så nemt som det bare gør. Du er så vildt dygtig.

Jeg er bare så lykkelig over det føles så nemt. Og det har vært så stor en kamp for mig indtil jeg startede her hos dig

Jeg vil bare lige fortælle dig en ting. Vi har haft gæster til spisning i aften. Og med chips, slik, kage og is, og vandmelon på bordet så var det kun vandmelon jeg havde lyst til efter maden og ikke en eneste chips. Jeg er simpelthen så glad og tænk sig det var så nemt slet ikke at tage noget af det. Tusind tusind tak

Det er så fantastisk og især med en som mig, der slet ikke selv har kunnet finde ud af at sige nej til det og nu er det bare så nemt. Det er så fantastisk.

Jeg har responderet rigtig godt på hypnosen så jeg glæder mig til fremtiden


Susanne Johansen

Jeg må sige jeg har været på en meget spændende rejse sammen med dig.

Jeg har responderet rigtig godt på hypnosen så jeg glæder mig til fremtiden. Jeg har efter 2. modul oplevet en stor lethed i kroppen

Jeg lider af slidgigt flere steder i kroppen så det har været svært at dyrke sport. Løb, cykling og til tider bare at gå har og er smertefuld. Men den sidste måned hvor jeg har været igennem rejsen har jeg ikke længere så mange spændinger i kroppen.

Jeg føler mig mere afslappet og smerterne i dagligdagen er meget meget mindre.

Jeg er 64 år og har været ked at min krops form i mange år de sidste 10 år så jeg håber at dette kan hjælpe mig. Jeg har de sidste 5 år levet meget sundt alt er øko jeg har været og er opmærksom på at få de rigtig fedtstoffer, og bruger ikke sukker af nogen art.

Jeg har altid elsket god kvalitets mad, men mit problem har været at jeg overspiste af alt det gode så jeg idag vejer 10 kg. for meget og min krop ser fed ud.

Gennem min rejse med dig fandt jeg også ud af det også handlede om andre ting, som jeg har oplevet i min barndom og ungdom. Dette har jeg fået hul på og håber jeg gennem min rejse mod noget nyt får et mere afslappet forhold til mig selv og kommer til at elske
mig selv noget mere.

D
u har en behagelig stemme og dejlig baggrundsmusik

Hvad er med i programmet

Når du deltager på kurset, vil du fra gang til gang få din underbevidsthed omprogrammeret med nogle nye sunde og dejlige vaner. Du vil allerede fra første session opleve en meget større ro og afslapning omkring mad, din krop og din vægt.

Succesen kommer i små bidder. Vi tager det stille og roligt, så du ikke bliver overvældet.


Efter 4 uger vil transformationen være så markant, at din normalvægt vil komme tilbage helt af sig selv.


I stedet for at kæmpe med dig selv, vil du simpelthen helt ubesværet vælge de ting fra, som ikke er sunde for din krop. 

Du vil ikke have lyst til de ting du før spiste for meget af, fordi du vil føle dig hel og godt tilpas. Du vil stadig kunne deltage i alle sociale sammenhænge, og du vil kunne hænge ud i en slikbutik i timevis, uden at føle lyst til at fylde dig med sukker.

1

Modul 1: Motivation og selvkærlighed

I dette modul lægger vi grunden for at dit vægttab vil lykkes og dine dårlige vaner kan forsvinde. Ofte har vi nemlig skabt de dårlige vaner, fordi vi har en indre uro eller smerte, som handler om noget helt andet end mad. Når det forsvinder, vil du ikke blot få det meget bedre, men også naturligt slippe vanerne, da de ikke længere har en funktion.

2

Modul 2: Din indre helse og slankecoach

I dette modul skaber vi en personlig transformation så du bliver helt tændt på at have det godt og leve på en ny og dejlig sund måde. Glem alt om viljestyrke og afsavn. I stedet får du lyst til at være god ved dig selv på en måde som er god for dig, din krop og dit helbred.

3

Modul 3: Stop overspisning og sukkertrang

I dette modul fjerner vi din lyst til at spise de fødevarer der er problematiske for dig. Vi fjerner også problemet, hvis du spiser for meget, eller spiser uden at opdage det. 

4

Modul 4: Godt på vej mod en slankere dig

I dette modul får du kontakt med dit fremtidige jeg. Du vil se dig selv  i en version der er glad, fyldt med energi og ikke mindst er fri af dårlige vaner og som har den sunde normalvægt du ønsker dig. Dette modul vil afrunde og sørge for at dit vægttab bliver varigt.

Hvem skal lede dig igennem programmet?

Helle Marie Buttrup

Jeg er hypnoseterapeut og energihealer. Foruden min erfaring med hypnose er jeg også en dygtig formidler online og har afholdt mange online kurser før. 


Med dette online vægttabsprogram vil jeg gerne give dig en både hurtig, billig og effektiv mulighed for at opnå et let og varigt vægttab.

Hvad gør vægttabsprogrammet så værdifuldt?

Vægttabsprogrammet med hypnose vil ikke blot gøre det langt lettere for dig at smide de dumme ekstra kilo. Du vil også opnå et helt nyt energiniveau, så du pludselig oplever overskud til alle de ting, du gerne vil. Din familie og venner vil også opleve dig som et meget mere positivt menneske.


Du slipper for at kæmpe mod dit indre madmonster og får følelsen af at stå stærkt i dig selv, så du slet ikke har behov for at dulme med mad og søde sager.


Programmet foregår online: Det betyder, at du kan deltage hjemmefra, og du har adgang til materialet, når du du har tid.


Programmet løber over 4 uger: Det betyder, at du får materialet i overskuelige portioner og ikke bliver overvældet.


Efterfølgende har du adgang til materialet så længe du vil, og kan høre hypnoserne igen, hvis du får behov.

Vægttabsprogrammet med hypnose

Tab dig uden kamp og afsavn

   997 kr. eller 3 rater á 340 kr.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.

Tilbuddet slutter 5. April 2021

27
Dage
08
Timer
00
Minutter
20
Sekunder

Vent ikke med at tilmelde dig

Undersøgelser viser, at overvægt skader både dit helbred og dit humør i høj grad. Jo længere du går og er utilfreds, jo værre bliver det.

 

Det bliver sværere at tabe dig, jo længere tid du venter, fordi din alder spiller ind.

 

Overvejelser om vægttabsprogrammet

Hvad får jeg for pengene?

Når du deltager på vægttabsprogrammet, vil du opleve, at du kommer til at spare rigtig mange penge, fordi du ikke længere køber en masse snacks og slik, som faktisk er ret dyrt.

Så samtidig med at du taber dig og får mere energi og selvværd, så betaler kurset faktisk sig selv hjem igen.Jeg har valgt at gøre kurset så billigt, fordi jeg virkelig gerne vil hjælpe så mange som muligt.

Fordi det er online, er det muligt at sælge det til denne meget lave pris. Hvis du skulle betale en diætist eller et personlig forløb, ville det naturligvis koste meget mere.

Du har mulighed for at betale for energikuren i én rate á 997 kr. eller 3 rater på kun 340 kr over 3 måneder.

Samtidig sparer du en masse penge på dit madbudget, så kurset betaler sig hjem igen.

Hvorfor tager vægttabsprogramme 4 uger?

Hvorfor tager vægttabsprogramme 4 uger? Det er et meget grundigt, men samtidig meget overkommeligt program.

For at du kan få de bedste resultater og få ændret dine dårlige vaner, har du brug for flere forskellige hypnotiske teknikker. De bygger ovenpå hinanden, over en 4 ugers periode. 

Det er ikke et quick fix, men et varigt resultat du får. Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at følge programmet lige nu, kan du stadig benytte dig af det gode tilbud.

Alt materialet vil være tilgængeligt online, og du kan gå i gang, når det passer dig.

Så hvis du synes, det er noget for dig, så tilmeld dig nu mens det er billigt.

Hvad kræver det af mig?

Metoden virker selvom du før har haft problemer med at holde en kur, fordi du ikke skal bruge din viljestyrke. Viljestyrke er nemlig ikke altid til at stole på

Jeg har aldrig været på online forløb før

Jeg har gjort mig meget umage med at gøre det let og lige til.

Når du tilmelder dig, får du med det samme en email med dit login, så du kan gå ind og se kursusområdet.

Her ligger link til det program vi bruger når jeg laver liveundervisning.

Efterfølgende lægger jeg optagelsen ind og sender dig en email så du kan gå ind og se eller gense den. 

Derefter får du hver uge en email med adgang til næste modul.

Er du i tvivl om det mindste, så spørger du bare enten pr. email eller telefon.

Jeg har prøvet noget lignende før, der ikke virkede

Jeg kan godt forstå din bekymring. Der er mange udbydere af vægttabsprogrammer, og det er ikke alle, der er lige grundige eller effektive.

Jeg er derimod super dedikeret til din succes, og jeg har virkelig lagt mig i selen for at levere et uforligneligt program, med de mest effektive hypnotiske metoder. 

I vægttabsprogrammet har vi rigtig meget fokus på, at du får nogle meget nemme kostvaner, som virker godt i din hverdag. Det er altså en simpel og overskuelig metode, som med garanti virker.

Du har måske før været ude for, at det var svært at følge en kostplan, og det skal du ikke med dette program.

Jeg er ikke sikker på, at jeg er klar

Det kender jeg godt. Det kan virke lidt skræmmende, når du ikke ved helt præcis, hvordan det vil være.

Jeg kan love, at vi går stille og roligt frem, og det er også sådan, at du ofte bliver klar i det øjeblik, du tager en beslutning. 

Desuden er et hypnoseforløb nok det MINDST krævende du kan foretage dig, da det hele foregår på de indre planer.

Jeg ved ikke om hypnose virker for mig

Hypnose er en tilstand vi alle sammen kommer i flere gange om dagen. Det sker når vi sidder og falder hen foran fjernsynet eller lige når vi er ved at falde i søvn.

Forskellen er, at jeg styrer dig derhen med min stemme, og så taler jeg til din underbevidsthed og omprogramerer de uhensigtsmæssige vaner.

Du skal altså ikke gøre andet end at sidde et behageligt uforstyrret sted og lytte til min stemme. 

Nogle mennesker har lettere ved at komme i hypnose, men alle kan efter lidt tid. Du kan lytte til optagelsen et par gange, hvis du er i tvivl om det virkede første gang.

Der foregår for meget i mit liv lige nu

Der foregår så meget i mit liv lige nu, og jeg er ikke sikker på, det er det rette tidspunkt.

Det kender jeg godt. Heldigvis kan du lytte til materialet, når du har tid, fordi det er tilgængeligt 24 timer i døgnet online. Du kan vælge at benytte det gode tilbud nu og så gå i gang med programmet senere, hvis det passer dig bedre.

Husk at det ikke er meningen du skal følge en trænings eller kostplan, så du kan køre dine rutiner som du plejer. 

Du skal bruge 1 time om ugen på programmet.

Programmet vil samtidig give dig et større personligt overskud til at klare tingene i dit liv generelt.

Jeg har ikke lyst til at dele med andre, at jeg vil tabe mig

Det kan jeg sådan set godt forstå.

Du er helt anonym. 

Der er heller ikke nogen, udover mig, der kan se, at du har købt produktet.

Jeg kan sikkert godt finde ud af at tabe mig selv

Det kan du muligvis, men der er en grund til, at du ikke har gjort det endnu. 

Hvis du har prøvet at tabe dig før, ved du også, hvor svært det kan være. Det er fordi, de fleste har brug for støtte til at lave deres vaner om.

Der er sådan set intet galt med dig, vi er bare som mennesker meget låst i vores vaner, og der skal lidt mere end viljestyrke til for at ændre dem.

I dette program får du ikke brug for din viljestyrke, da vi omprogrammerer din underbevidsthed til naturligt at vælge de vaner der gavner dit vægttab.

Vægttabsprogrammet med hypnose

Tab dig uden kamp og afsavn

  997 kr. eller 3 rater á 340 kr.

 • Du køber programmet.
 • Du får tilsendt login-oplysninger.
 • Du vil få adgang til nyt materiale hver uge i 4 uger, som du kan se, når du vil.         

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen


Klik på knappen herunder og tilmeld dig.

Du vil få en email med faktura og login-oplysninger med det samme. 


Så kan du gå i gang med programmet lige når det passer dig.


Intuitiv hypnose

   |  Privatlivspolitik   |   Ansvarsfraskrivelse   |   Kontakt